Hoe kan ik bestellen?

Bij Durable ME focussen we op het bieden van informatie en advies over onze duurzame energieoplossingen. Voor de aankoop van producten verbinden we u met een ME installateur in uw regio. Dit gecertificeerde bedrijf verzorgt ook de installatie. Uiteraard kunt u ook ons vragen om advies. Klik hier voor een overzicht van alle ME installateurs.

Hoe vind ik een ME installateur?

Op zoek naar een gecertificeerde ME installateur bij u in de buurt? Bezoek onze installateurpagina voor een overzicht van installateurs. Hier kunt u gemakkelijk een installateur vinden.

Wat is een laadcycli?

Voor de Enerlution thuisbatterij is een laadcycli van 10% tot 100%. Met een dynamisch contract kunt u waarschijnlijk tot 2 cycli per dag verwachten. Kleine hoeveelheden energie die af en toe worden geladen of ontladen, worden niet onmiddellijk als een cyclus geteld.

Wat is een energie opslagsysteem?

Een energie opslagsysteem heeft meerdere functies en mogelijkheden. Als noodstroom, inkopen dal en gebruik piek bijvoorbeeld. Maar ook een oplossing voor netverzwaring of overproductie van zonnepanelen. Uw installateur kan u adviseren in de vele mogelijkheden en toepassingen.